On-line hiteligénylés

2010. május 13., csütörtök

Hitelkiváltás

- Kíváncsi hogy lehet havonta több tízezer forintot spórolni?

 

Túl magas a havi törlesztőrészlete? Sok hitele van és nem bírja fizetni? Kíváncsi van-e kedvezőbb hitel a meglévőnél? Váltsa meglévő hitelét kedvezőbbre, csökkentes havi törlesztőrészletét akár 50%-al. Nem kell mást tennie, csak töltse online igény űrlapunkat és 24 órán belül munkatársunk megkeresi Önt ajánlatunkkal. Megtaláljuk a legjobb működő ajánlatot a piacon.

 

Jelzáloghitel - A legjobb hitelt keresi?
Lakás vásárolna, építkezne, vagy meglévő ingatlanára szeretne hitelt felvenni? Pusztán szüksége van szabadon elköthető pénzre? 37 bank kínálatát találja meg nálunk egy helyen. Így garantáltan a legjobb törlesztőrészletet találja meg nálunk Ne dőljön be az első ajánlatnak, kérje díjmentes ajánlatunkat.

Gyorshitel - A villámgyors pénz
Nincs ideje hónapokat várni a hitelre? Gyors megoldás akár 3-5 nap alatt. Nem kell mást tennie, töltse ki űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órán belül ajánlatukkal. Ha valóban gyorsan kell a pénz, regisztráljon most!

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése
- Megoldás problémás ügyfeleknek
Falakba ütközik és nem kap hitelt? Elutasítják a bankok? Kilátástalannak látja a helyzetét? A hitelkivaltas.net megbírkózik a bonyolult ügyletekkel is a kiemelt partnerstátusznak köszönhetően.

 

 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A törlesztőrészletek partnereink hitelei közül, az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Fórum

Szabad felhasználású hitel

Lakáshitel

Lakáslízing

Adósságrendezés

Hitelkiváltás

Adósságrendező hitel kalkulátor

BAR, KHR listás megoldások

Hitelkalkulátor

Hitelszótár

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Támogatott hitelkalkulátor

Költségvetés kalkulátor

Elsősegély

Hitelügyvéd