Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Akár 50%-kal csökkentjük meglévő törlesztőrészletét

 • Legolcsóbb adósságrendező törlesztőrészletek
 • Akciók, kedvezmények adósságrendezőknek
 • Egyedi adósságrendező feltételek
 • Fix kamatozású, biztonságos hitelek
 • Forint és deviza alapú hitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítási arány
 • Naponta frissülő hitelkalkulátor

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Adósságrendezés? Ha bajban van, akkor - ha még időben lép - az adósságrendező hitel segíthet Önnek. OTP az első természetesen az akciók tekintetében! Nézzük, mely bankok nyújtanak adósságrendező hiteleket és milyen feltételekkel. UCB adósságrendezése most banki költség nélkül válthatja kedvezőbbre meglévő hiteleit. AXA Bank adósságrendezés segítségével rugalmasan és könnyedén juthat havi több ezer forintos megtakarításhoz. OTP mindig biztos, és megbízható megoldást nyújt, a hiteleiket rendező kívánok részére. Budapest Bank (BB) egyenlítő hitel terméke a 2010-es év talán legkreatívabb terméke, ami kombinálja a hitelt és a megtakarítást. Adósságrendező hitelek összehasonlítása egy helyen! Megtalálja nálunk a tévéből jól ismert ERSTE Bank adósságrendzés céljára szolgáló hitelét. Jelenleg sok bank a hiteleit díjelengedési, szerződéskötési és számos kedvezménnyel tarkítja. Legyen szó például a K&H vagy más néven KH bankról, amely töretlenül nyújt megoldásokat hitelkiváltással foglalkozók számára. Nem kell tehát mást tennie, vegye fel velünk a kapcsolatot és megmutatjuk, hogy a legkedvezőbb a hitelkiváltás. MKB Bank szerződéses partnerünk, aki kiemelkedő banki szolgáltatások mellett nyújtja szolgáltatásait első sorban prémium ügyfélszegmens részére. Oberbank és Sopron Bank esetében akár egyedi feltételek mellett kedvező hitelhez jutni jól fizető és magas jövedelemmel rendelkező adósoknak. Sajnálatos módon a CIB Bank hitelei és a hitelezési folyamat kevésbé rugalmas, mint a versenytársak esetében. Raiffeisen Bank inkább a 0 forintos számlacsomagjával hódít a piacon az adósságrendező hitelekben sajnos nem eléggé versenyképes a több szereplőhöz képest.

Adósságrendező hitel kalkulátor

2010. december 13., hétfő

Hogyan találja meg a legjobb adósságrendező hitelt?

Adósságrendezés? Szeretné csökkenteni hitelterheit? Megemelkedett törlesztőrészletére olcsóbb megoldást szeretne?

Az adósságrendező hitel segítségével korábban felvett hitelét vagy hiteleit kiválthatja egy jóval kedvezőbb törlesztőrészletre. Fogyasztási hitelek (személyi kölcsön, autóhitel, áruhitel, hitelkártya, bevásárlókártya) esetében különösen ajánlott elgondolkodni a jelzálog alapú adósságrendezésen. Az adósságrendező hitelnek köszönhetően akár a felére csökkentheti a hitelterheit.

Az adósságrendező hitel kalkulátor működése nagyon egyszerű. Adja meg a meglévő hitel(ei) típusát. Ezt követően adja meg hitelösszeget és a futamidőt, azaz mekkora hitelösszeget vett fel és hány évre kötelezte el magát. Ezen kívül szükséges még megadni a hitel aktuális törlesztőrészltetét. Amennyiben több hitellel rendelkezik, akkor fel tudja vinni a további hiteleket is fent leírt mezők kitöltése mellett. A kalkuláció ilyen egyszerű, csak 1 perc és több mint 20 bank kínálatából hasonlíthatja össze a legjobb adósságrendező hitel törlesztőrészleteket. 

Az adósságrendező hitel igénylése előtt különösen javasolt a meglévő hiteleinek törlesztőrészletét fizetési határidőn belül teljesíteni. A bankok csak a jó adósokat szeretik, akik pontosan fizetnek, így ez fontos pont lesz a hitelbírálat során. Aktív és Passzív BAR / KHR listás ügyfelek finanszírozása továbbra is megoldható tiszta – nem BAR listás – adóstárs bevonása mellett.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel adósságrendező hitelekkel kapcsolatosan, akkor keressen meg minket bizalommal és választ adunk kérdésére.

Kalkuláljon most és megtalálja a legjobb hitel!

 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel

Lakáshitel

Lakáslízing

Adósságrendezés

Hitelkiváltás

Adósságrendező hitel kalkulátor

BAR, KHR listás megoldások

Hitelkalkulátor

Hitelszótár

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Támogatott hitelkalkulátor

Költségvetés kalkulátor

Elsősegély

Hitelügyvéd